Profil


PHA Køreskole ejes og drives af Peter Højen Andersen, 56 år, og uddannet kørelærer fra STJERNQVISTS TRAFIKSKOLE.
Køreskolen startede i juli 2010 som en fritidsbeskæftigelse, men har gennem de sidste år vokset sig op i en størrelse som kræver fuld tid fra min side. Vi er pt 3 kørelærere med mange kompetancer, tilknyttet køreskolen. 
Køreskolen holder til, dels i dejlige lyse lokaler på  Havnevej 11 ved Mosede Havn, og dels i min Seat Leon FR, Thomas' Audi A3 eller Lises VW Golf 
I teorilokalet er der en rar atmosfære, gratis vand, kaffe og te, internetopkobling, storskærm, plads til lidt privat snak,

- og -

DÅRLIGT HUMØR ER FORBUDT
GENTAGELSER ER OK
MOBILTELEFONER ER TILLADT

Teoriundervisning kan ofte gå hen og blive kedeligt, så derfor lægger jeg jævnligt små opgaver/ konkurrencer ind, hvor der er chance for at vinde is eller kage.
Undervisningssystemet jeg kører hedder Teoriundervisning.dk. Det er internetbaseret, og foregår med mig som underviser, suppleret af billeder på storskærm.
Skulle du en aften være forhindret i at deltage, har jeg købt en opkobling til dig, så du kan studere hjemme fra din egen computer. Dette er tilladt i 4 lektioner ud af 29.
Teoriundervisningen er mandag eller tirsdag  aften hhv kl. 16:30-19:30 eller 18:00- 21:00
Du er velkommen til at komme og repetere i løbet af dagen på tider hvor jeg ikke kører skolevogn (aftales nærmere)

Manøvrebane foregår på KØGE MANØVREBANE med Thomas, Lise eller mig som instruktør. I er 2-3 elever afsted ad gangen i 4 lektioner á 45 min. Dette sker i starten af forløbet.
Køreteknik (glatbane) foregår på FDM Sjællandsringen ved Roskilde, instrueret af en af de lokale kørelærere. Dette sker så tæt på køreprøven som muligt.
Kørsel i skolevogn er 2 lektioner á 45 min. ad gangen.
Kørsel er fortrinsvis i lokalområdet - Køge- Roskilde og en enkelt tur til København.
Køreprøver foregår så vidt muligt i 1. prioritet: Roskilde, 2. prioritet: Køge.