Profil


PHA Køreskole ejes og drives af Peter Højen Andersen, 59 år, og uddannet kørelærer fra STJERNQVISTS TRAFIKSKOLE.
Køreskolen startede i juli 2010 som en fritidsbeskæftigelse, men har gennem de sidste 12 år vokset sig op i en størrelse som kræver fuld tid fra min side. Vi er pt 4 kørelærere med mange kompetancer, tilknyttet køreskolen. 
Vi prøver i PHA Køreskole at være så miljøbevidste som muligt. Det indebærer at al kommunikation foregår enten via mail eller Messenger. Dette for at spare på papir, toner og el. Der vil dog stadig blive udleveret nødvendig information samt TIPS & TRICKS i papirform. Papir der udleveres fra køreskolen, vil så vidt muligt være trykt på begge sider. 
Køreskolen holder til, dels i dejlige lyse lokaler på  Ræveholmsvej 57 1. sal (oven på ALDI) og dels i min Seat Leon FR, Thomas' Audi A3, Lises VW Golf eller Michaels VW T-Roc.
Alle biler kører desværre på "sort" brændstof, men vi håber at vi inden for en kort årrække kan skifte bilerne ud til biler med med hybrid motorer, eller allerbedst ren el. 


I teorilokalet er der en rar atmosfære, gratis vand, kaffe og te, internetopkobling, storskærm, plads til lidt privat snak.

 - og -

DÅRLIGT HUMØR ER FORBUDT
GENTAGELSER ER OK
MOBILTELEFONER ER TILLADT

Teoriundervisning kan ofte gå hen og blive kedeligt, så derfor lægger jeg jævnligt små opgaver/ konkurrencer ind, hvor der er chance for at vinde is eller kage.
Undervisningssystemet jeg kører hedder Teoriundervisning.dk. Det er internetbaseret, og foregår med mig som underviser, suppleret af billeder på storskærm.
Skulle du en aften være forhindret i at deltage, har jeg købt en opkobling til dig, så du kan studere hjemme fra din egen computer. Dette er tilladt i 4 lektioner ud af 29.

Manøvrebane foregår på KØGE MANØVREBANE med Thomas, Lise, Michael eller mig som instruktør. I er 2-3 elever afsted ad gangen i 4 lektioner á 45 min. Dette sker i starten af forløbet.
Køreteknik (glatbane) foregår på FDM Sjællandsringen ved Roskilde, instrueret af en af de lokale kørelærere. Dette sker så tæt på køreprøven som muligt.
Kørsel i skolevogn er 2 lektioner á 45 min. ad gangen.
Kørsel er fortrinsvis i lokalområdet - Køge- Roskilde og en enkelt tur til København.
Køreprøver foregår så vidt muligt i 1. prioritet: Roskilde, 2. prioritet: Køge.


// Weply Chat Funktion 2022-08-11